Leder: Ungdomsbedrift som arbeidsform i skolen – EU-prosjektet Innovation Cluster for Entrepreneurship Education

Forfattere

  • Vegard Johansen NTNU og Østlandsforskning
DOI: https://doi.org/10.23865/fou.v12.1847

Sammendrag

Merk: Denne artikkelen ble publisert i tidsskriftet FOU i praksis. Tidsskriftet skiftet navn til Nordisk tidsskrift for utdanning og praksis i september 2019.

Dette nummeret av FoU i praksis er et spesialnummer om entreprenørskap som arbeidsform i skolen, og det er basert på forskningsprosjektet Innovation Cluster for Entrepreneurship Education (ICEE). ICEE startet opp i februar 2015 og ble formelt avsluttet våren 2018, og det er det største policy-eksperimentet innen entreprenørskapsutdanning noensinne i Europa. Jeg hadde ansvaret for forskningen i ICEE, og ledet et team som omfattet forskere fra Østlandsforskning (ØF), Strossmayer Universitet i Kroatia og Fonden for Entreprenørskab i Danmark. I 2016 ble også forskere og masterstudenter fra Institutt for pedagogikk og livslang læring (IPL) ved NTNU og Avdeling for lærerutdanning og naturvitenskap ved Høgskolen i Innlandet (HINN) med i prosjektet.

Nedlastingsstatistikk
Totale nedlastinger:
Nedlastingsdata er ikke tilgjengelig enda.

Fulltekst

Hvordan sitere

Johansen, V. (2018). Leder: Ungdomsbedrift som arbeidsform i skolen – EU-prosjektet Innovation Cluster for Entrepreneurship Education. Nordisk tidsskrift for utdanning og praksis, 12(2), 3–7. https://doi.org/10.23865/fou.v12.1847