Leder: Jubileumsnummeret

Forfattere

  • Vivi Nilssen NTNU
  • May Britt Postholm NTNU
DOI: https://doi.org/10.23865/fou.v11.1844

Sammendrag

Merk: Denne artikkelen ble publisert i tidsskriftet FOU i praksis. Tidsskriftet skiftet navn til Nordisk tidsskrift for utdanning og praksis i september 2019.

Dette er det aller første nummeret av Tidsskriftet FoU i Praksis som publiseres som Open Access. I tillegg til at det når alle interesserte lesere, er denne utgivelsen også et jubileumsnummer. Vi som er ansvarlige redaktører for dette nummeret var med på å starte opp tidsskriftet som kom ut for første gang våren 2007. Dette var ei spennende og utfordrende tid, og nå opplever vi på mange måter denne spenningen enda en gang. For ti år siden var det May Solberg i Tapir forlag som stilte seg meget positiv til ideen om å starte et tidsskrift. Vi takker både henne og hennes kolleger. Underveis har det skjedd endringer på forlagsfronten og i dag er det Fagbokforlaget som er utgiver av tidsskriftet. Pådriver i prosessen med å utvikle tidsskriftet til Open Access har vært Roald Valle som vi også ønsker å takke.

Nedlastingsstatistikk
Totale nedlastinger:
Nedlastingsdata er ikke tilgjengelig enda.

Fulltekst

Hvordan sitere

Nilssen, V., & Postholm, M. B. (2017). Leder: Jubileumsnummeret. Nordisk tidsskrift for utdanning og praksis, 11(1), 3–6. https://doi.org/10.23865/fou.v11.1844