Leder: Læreres og lærerstudenters perspektiver og refleksjoner

Forfattere

  • Tale M. Guldal NTNU
  • Ole Enge NTNU
  • Odin Fauskevåg NTNU
  • Vivi Nilssen NTNU
  • May Britt Postholm NTNU
  • Christin Tønseth NTNU
DOI: https://doi.org/10.23865/fou.v10.1842

Sammendrag

Merk: Denne artikkelen ble publisert i tidsskriftet FOU i praksis. Tidsskriftet skiftet navn til Nordisk tidsskrift for utdanning og praksis i september 2019.

Nummer 2/2016 er den siste papirutgaven av Tidsskriftet FoU i praksis før vi går over til Open Access fra og med 2017. Tidsskriftet vil da bli publisert på Fagbokforlagets nettløsning for tidsskrifter. Dette betyr omlegging fra abonnement til publiseringsavgift. Vi ser fram til overgangen, som vil gi tidsskriftet og forfattere bedre mulighet til å formidle forskningsresultater og faglig innhold til en større leserkrets. Vi ser også fram til det første nummeret av tidsskriftet i 2017, som blir et jubileumsnummer for å feire og markere de ti årene siden oppstarten i 2007. Gjennom disse ti årene har Tidsskriftet FoU i praksis gitt viktige kunnskapsbidrag til profesjonsfeltet, og lærerutdanning og skoleutvikling spesielt. Jubileumsnummeret vil presentere tilbakeblikk og oppsummeringer, og også peke framover.

Nedlastingsstatistikk
Totale nedlastinger:
Nedlastingsdata er ikke tilgjengelig enda.

Fulltekst

Hvordan sitere

Guldal, T. M., Enge, O., Fauskevåg, O., Nilssen, V., Postholm, M. B., & Tønseth, C. (2016). Leder: Læreres og lærerstudenters perspektiver og refleksjoner. Nordisk tidsskrift for utdanning og praksis, 10(2), 3–4. https://doi.org/10.23865/fou.v10.1842